Taivaallisen kaunis paikka Suomen Lapissa!

“Detta ar ju Himmelriket” huudahti kinkerimatkalla ollut kirkkoherra muinoin kavutessaan luonnonkauniille hiekkaharjulle levähtämään soutumatkan jälkeen. Näin on perimätiedon mukaan saanut alkunsa Himmerki -nimi. Ja toden totta Himmerki on taivaallisen kaunis paikka, niin kesällä kuin talvella!

Lomakeskus Himmerki sijoittuu uskomattoman kirkasvetisen ja kalaisan Kitkajärven rannalle, Posiolle. Samettisen pehmeällä hiekkarannalla voi paistatella päivää ja mikä onkaan makoisampaa kuin pulahtaa raikkaaseen veteen suoraan saunan lauteilta.

Lomakeskus Himmerkissä majoitutaan mukavasti

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja sviitistä kodantapaisiin harjamökkeihin, yhteensä vuodepaikkoja on 130 kpl. Uusimmissa mökeissämme on myös kaikki mukavuudet, joita tämän päivän lomailija edellyttää laadukkaalta majapaikalta. Alueella on lisäksi sähköistettyjä asuntovaunupaikkoja sekä mahdollisuus telttailuun.

Oma vesialue kirkasvetisellä Kitkajärvellä antaa hyvät mahdollisuudet kalastukseen ja upea, lapsiystävällinen hiekkaranta houkuttelee kesäisin auringonottoon tai uimaan. Talvella Kirintövaara sekä Rukan, Syötteen ja Suomun hiihtokeskukset tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet hiihtämiseen ja lasketteluun.

Tutustupa nyt

Taikamaan tarinoihin!