Palvelut

Posiolla on runsaasti erilaista elämyksellistä tekemistä kaikille.

Nähtävyydet Posiolla
Korouoman rotkokanjoni ja sen jääputoukset ovat ainutlaatuisia Suomessa. Livojärven ja Hietajärven kauniita hiekkarantoja voisi hyvällä syyllä kutsua Posion Rivieraksi. Pentikmäeltä löydät Pentikin myymälät, Kansainvälisen Kahvikuppimuseon, Muistoja Maalta -museon sekä Vanhaa Keramiikkaa -näyttelyn. Kannattaa ehdottomasti poiketa katsomaan! Kotiseutumuseo Lohirannalla on auki kesäisin. Riisitunturin kansallispuisto on todiste Posion luonnon puhtaudesta ja monipuolisuudesta. Yksityiskohtaisempia tietoja nähtävyyksistä saat Posion kunnan sivuilta.

Ohjelmapalvelut
Yhteistyökummppanimme Stella Polaris Lapland tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja asiakkaillemme. Lisätietoja Stella Polaris Laplandin palveluista saat täältä.
Suosittelemme heidän palveluitaan!

Vaellus ja retkeily
Vaellusreittejä lähtee aivan Himmerkin pihasta lisäksi Riisitunturin sekä Koronuoman erinomaiset retkeilymahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa.

Kalastus
Posion monet mielenkiintoiset joet, tammukkapurot, 3000 metsälampea ja kirkasvetistä järveä tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden löytää oma kalapaikkansa.

Metsästys
Posion erämaaluonto tarjoaa oivalliset mahdollisuudet metsästyskärpäsen puremille! Monet kalaisat järvet, lammet ja tammukkapurot kutsuvat kalastajia. Laajat yhtenäiset metsäalueet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet niin pien- kuin suurriistan metsästäjälle.

Marjastus ja sienestys
Posion laajat erämaat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet poimia hilloja, mustikoita, puolukoita ja sieniä.

Varustevuokraus
Himmerkissä voi vuokrata kesäisin veneitä ja kanootteja, joilla voi tehdä retkiä ilman kiirettä kattona vain taivas. Talvisin lumen ja jään aikaan maastohiihtoladut ja moottorikelkkareitit lähtevät Himmerkin pihasta. Vuokrattavana on mm. murtomaasuksia, lumikenkiä ja moottorikelkkoja.