Tekemistä
Posiolla

Posiolla on paljon nähtävää ja koettavaa! Jo meillä Himmerkissä voit nauttia kirkasvetisestä Kitkajärvestä monin eri tavoin vuokraamalla meiltä vaikka veneen, kalastusvälineet, SUP-laudan tai kajakin. Lähiympäristön metsät ja Posion kylä avautuvat sinulle taas aivan uudella tavalla, kun vuokraat polkupyörän tai läskipyörän. Vuokraamme myös erilaisia ulkopelejä.

Talvella vuokraamme myös murtomaahiihtosettejä ja lumikenkiä ja Posion kattavalle latuverkostolle pääsee suoraan pihastamme.

 

Korouoman rotkokanjoni ja sen jääputoukset ovat ainutlaatuisia Suomessa, siellä kannattaa vierailla ympäri vuoden. Livojärven ja Hietajärven kauniita hiekkarantoja voi hyvällä syyllä kutsua Posion Rivieraksi, vaikka eivät Himmerkin omat rannat niille paljon kalpenekaan.

 

Pentikmäeltä löydät Pentikin myymälät, Kansainvälisen Kahvikuppimuseon, Muistoja Maalta -museon sekä monta muuta näyttelyä. Kannattaa ehdottomasti poiketa katsomaan! 

Kotiseutumuseo Lohirannalla on auki kesäisin.

 

Riisitunturin kansallispuisto on todiste Posion luonnon puhtaudesta ja monipuolisuudesta ja se onkin kerännyt viime vuosina paljon uusia faneja. Yksityiskohtaisempia tietoja nähtävyyksistä saat Posion kunnan sivuilta www.posiolapland.com

Vaellus

Ohjelmapalvelut

Yhteistyökummppanimme Stella Polaris Lapland tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja asiakkaillemme. Lisätietoja Stella Polaris Laplandin palveluista saat täältä: www.stellapolaris.fi

Myös esimerkiksi Kota-Husky tarjoaa mielenkiintoista puuhaa huskyjen parissa ympäri vuoden.

www.kota-husky.fi

Vaellus ja retkeily

Retkeilyyn sopivia reittejä lähtee aivan Himmerkin pihasta. Lisäksi Riisitunturin sekä Korouoman erinomaiset retkeilymahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa.

Kalastus ja metsästys

Posion monet mielenkiintoiset joet, tammukkapurot, 3000 metsälampea ja kirkasvetistä järveä tarjoavat jokaiselle mahdollisuuden löytää oma kalapaikkansa. Myymme kalastuslupia Kitkan yhteislupa-alueelle, Kirintöjärvelle sekä Etelä-Posion kalastusalueelle.

 

Posion erämaaluonto tarjoaa oivalliset mahdollisuudet metsästyskärpäsen puremille! Laajat yhtenäiset metsäalueet tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet niin pien- kuin suurriistan metsästäjälle.

Meidän kauttamme voit varata itsellesi myös kalastusoppaan, jonka mukana ovat myös kotimaiset matkaajat pääseet nauttimaan kalaisista järvistämme ihan uudella otteella.

 

Kalastus

Marjastus ja sienestys

Posion laajat erämaat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet poimia puhtaita hilloja, mustikoita, puolukoita ja sieniä!

Kysy lisää meiltä!