Tilaisuudet ja kokoukset

Järjestämme ammattitaidolla kaikenlaisia tilaisuuksia, olivatpa mielessäsi sitten tunnelmalliset häät, tyylikäs muistotilaisuus tai vaikkapa yrityksen kokous tai virkistyspäivät.

 

Monesti tilaisuuden järjestämistä helpottaa, kun myös majoitus ja ruokapalvelut koko porukalle löytyvät samasta osoitteesta ja tarvittaessa voimme järjestää myös muita aktiviteetteja. 

 

Kokeneet kokkimme tarjoavat luotettavan pitopalvelun monipuolisella kattauksella ja useimmiten vieraat muistavatkin jälkikäteen Himmerkin sen herkullisista ruuista ja laadukkaista tiloista.

 

Päärakennus itsessään taipuu isollekin joukolle, istumapaikkoja on aina 150 henkilöön saakka.

 

Valoisasta Joutsensalista löytyy kokousvarustus dataprojektoreineen ja valkokankaineen ja se onkin suosittu kokoontumistila. 

Joutsensalissa tilaa on maksimissaan 70 hengelle. Tila menee ilmeeltään loistavasti myös pienempiin häätilaisuuksiin, perhejuhliin ja muistotilaisuuksiin. Toisella puolen rakennusta sijaitseva Himmerkin Sviitti on monesti hyvä lisä esimerkiksi häitä järjestäessä, sillä siellä on myös majoitustilaa kahdeksalle.

 

Joutsensalin tilavuokra riippuu järjestettävästä tilaisuudesta. Esimerkiksi max 4h kokoukselle tilavuokra on 75€ ja kokopäivän kokoukselle 100€.

Juhlien pitopaikaksi 100-200€, riippuen järjestelyistä ja henkilömäärästä.

 

Kysy rohkeasti tarjous!

Joutsensali
Sali