Ravintola

Himmerkin ravintolassa syöt rennosti laadukasta lähiruokaa upeista maisemista nauttien. Lähiruokalistamme löytyy herkkuja niin nuorempaan kuin vanhempaankin makuun – jokaiselle jotakin. Myös kasvissyöjät ja vegaanit on huomioitu ja esimerkiksi alusta asti itse tehty kasvishampurilaisemme on kerännytkin paljon kiitoksia.

 

Posiolta ravintolaan tulee herkullinen, nurmiruokittu Aneen tilalla luomussa kasvanut naudanliha sekä tietysti kaikki listalta löytyvät kalat ovat paikallisten kalastajiemme pyytämiä. Haikkuburgerin pihvit tulevat ranualaiselta Keskitalon ylämaankarjatilalta, jossa nämä karvaiset lehmät viettävät ulkoilmaelämää ympäri vuoden korkeissa vaaramaisemissa. Porokebabin liha tulee kuusamolaiselta jalostajalta. Listalta löytyvä poronkäristys tulee taas omistajamme Reijon veljen porotilalta Pudasjärveltä.

 

Myös jälkiruokien ja hillojen marjat sekä esimerkiksi korvasienet tulevat paikallisesti, niitä on saattanut olla poimimassa jopa omistajapariskunta itse! Juomaksi kylkeen voit valita esimerkiksi lappilaiset Tornion Panimon käsityöläisoluet, Pirulan tilan kotimaisen käsityöläissiiderin tai jotain viinilistaltamme. Meillä on A-oikeudet.

 

Teemme tilauksesta menut myös ryhmille, kun porukan koko ylittää kahdeksan henkilöä.

 

Aamupala