Erämaahotelli Kirikeskus

Neljän kilometrin päässä Himmerkistä sijaitseva Erämaahotelli Kirikeskus on myös Reijon ja Helvin omistuksessa, joten tästä syystä saatamme joskus ehdottaa sinulle majoitusta hotellilta, mikäli mökkimme ovat täynnä – olemme kaikki samaa perhettä.

-Kaksi erilaista yhdessä!-

 

Kirikeskus sijaitsee Posiolla kirkasvetisen Kirintöjärven rannalla, Kirintövaaran kupeessa, tarjoten vierailleen majoitus-, ruokailu-, kokous- ja ohjelmapalveluita. Käytössänne on myös hotellin oma rantasauna, jonka ison luonnonkivitakan äärellä voi rentoutua arjen kiireistä. 

Kirikeskuksella on Posion majoituskohteista paras valikoima aktiviteetteja heti omasta pihasta vuodenajasta riippumatta. Kesällä nautitaan luonnon helmassa mm. kalastuksen ja patikoinnin merkeissä. Retkeilijöille on lyhempiä ja pidempiä mahdollisuuksia, aina Riisitunturille saakka. Myös frisbeegolf-rata on välittömässä läheisyydessä. Hotellista voi vuokrata veneitä ja kanootteja, joilla voi tehdä retkiä ilman kiirettä, kattona vain taivas.

 

Talvisin pihasta pääsee heti kiinni Posion parhaimpaan ja monipuolisimpaan latuverkostoon ja laskettelemaan on vain kävelymatka.

 

Kirikeskuksella yhdistyvät hotelliloman helppous ja mökkilomat parhaat puolet!

Kirikeskus
Kiri-rinteet

Kiri-rinteet

Erämaahotellista on upea näkymä n. 200 metrin päässä sijaitseviin Kirinrinteisiin. Laskettelurinteitä on kolme, joista pisin on n. 1000 metriä pitkä. Laskettelurinteistä kaksi on valaistuja. Korkeuseroa on 110 m. Laskettelurinteet soveltuvat erinomaisesti perheen pienimmillekin, vaikkakin osasta rinteitä löytyy vaativuuttakin.

 

Ammattitaitoinen rinnehenkilökunta huolehtii, että välinevuokraamon välineet sekä rinteet ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa ja siten turvalliset laskettelijoille, niin aikuisille kuin lapsillekin.

 

Talvi- ja laskettelukauden avaamme, kun on tarpeeksi lunta; toimimme täysin luonnon lumella.