Himmerkistä

Lomakeskus Himmerkin omistajat Reijo ja Helvi Lantto ostivat paikan melkeinpä hetken mielijohteesta yli 20 vuotta sitten. Siitä alkoi paikan kehittäminen, joka jatkuu vireänä edelleen. 

 

 

Himmerkin uskomattoman kauniissa maisemissa on majoittunut vuosikymmenten aikana sankka joukko vakioasiakkaita, sekä heitä, jotka käyvät kauempaakin kerran elämässään kokemassa tämän Kitkajärven syleilyssä lepäävän ainutlaatuisen paikan lumon.

 

Reijo ja Helvi
Himmerki

Himmerkin henkilökunta on hioutunut yhdessä pieneksi perheeksi. Kaikki työntekijät ovat paikallisia ihmisiä ja yksi yrityksen arvoista onkin taata ympärivuotista työtä, jotta pieni Posio pysyy elävänä. Käytämme aina paikallista silloin, kun se on mahdollista – olipa kyse ruuasta tai vaikka remonttitarvikkeista.

 

 

Haluamme osaltamme pitää paikallisen luonnon puhtaana ja hyvinvoivana, vaikka matkailu alueella lisääntyykin ja siitä kertovat Green Key – ja Sustainable Travel -sertifikaattimme, jotka auditoidaan vuosittain. Luonnon ja paikallisen elämän arvostus näkyy aidosti kaikessa mitä teemme.

 

Himmerkin ravintolan ruokalista rakentuu paikallisten, laadukkaiden raaka-aineiden ympärille. Siksi se onkin lähiruokalista. Rentoon ravintolaan olet tervetullut aina, tulitpa sitten juuri pitkältä vaellukselta, tai halusitpa viedä perheen syömään vähän paremmin. 

 

rjestämme myös kaikenlaiset pidot ja kokoustilaisuudet ammattitaidolla. Himmerkin keittiön sydän on vastaava kokkimme Kirsi Revonmäki, joka on työskennellyt talossa jo yli 15 vuotta. 


Kirsin hyväntuulisessa johdossa työntekijämme viihtyvät ja kehittyvät aina vain paremmiksi. Se näkyy korkeassa asiakastyytyväisyydessämme. (2020 8.9/10, booking.com)

Kirsi

Reijon ja Helvin avuksi Himmerkiin on tullut myös posiolaislähtöinen Janica Suominen, jonka takapuoli on jo vauvana pesty Kitkan vedellä heti Himmerkinlahden toisella puolen. Juuret vetivät hänet takaisin maailmalta Posiolle ja tällä hetkellä hän opiskelee johtamista, jotta Reijo ja Helvi voivat nauttia vähän omasta rauhastakin välillä. Janica hoitaa yrityksen myynnin ja markkinoinnin, sekä kehittää sen toimintaa monipuolisesti eteenpäin.


Himmerkin tavoite on tarjota elämyksellinen ja helppo loma kaunista luontoa arvostavalle matkaajalle, halusipa hän majoittua minkä tasoisessa majoituksessa hyvänsä!

Lämpimästi tervetuloa!